Χώρος

Το Catering to steki καλύπτει όλες τις προσωπικές και επαγγελματικές εκδηλώσεις - βαπτίσεις, γάμους και δεξιώσεις όπως επίσης, εγκαίνια. Μοναδική γαστρονομία, υψηλή αισθητική, άψογο service και πολυτελής εξοπλισμός είναι τα χαρακτηριστικά της υπηρεσίας μας.

Catering to steki! θα συμβάλει στην επιτυχία της δεξίωσης σας σε οποιονδήποτε χώρο επιλέξετε.

Στον προσωπικό σας, στον δικό μας χώρο to steki, στο προαύλιο της εκκλησίας, σε κήπους, bar, πισίνες, παραλίες ή οπουδήποτε αλλού, ο Αντώνης έχει πάντα προτάσεις, την έμπνευση και την καλαισθησία για μια ξεχωριστή εκδήλωση.

Γεύση

Εξαιρετικά υλικά και φίνες γεύσεις από την ελληνική Σιφνέικη και τη διεθνή κουζίνα θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους!

Τα μενού περιλαμβάνουν μπάρμπεκιου, μαγειρευτά φαγητά, κρύα πιάτα και ειδικά μενού επιλογής ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, για μια δεξίωση ... πλημμυρισμένη σε γεύσεις που θα ενθουσιάσουν εσάς και τους καλεσμένους σας, πάντα με τη σφραγίδα ποιότητας του Αντώνη Βενάκη.

Εξοπλισμός - Εξυπηρέτηση

Ο Άρτιος τεχνικός εξοπλισμός και τα φίνα σερβίτσια θα δώσουν απαράμιλλη πνοή καλαισθησίας στην εκδήλωση, συνοδεύοντας ιδανικά τις γεύσεις του μπουφέ ή του μενού. Catering to steki είναι full service, παρέχει δηλαδή την πλήρη υποστήριξη μιας δεξίωσης όπως τα έπιπλα, την διακόσμηση, την ταξιθεσία των καλεσμένων κ.ά.

Στιγμές γεμάτες «γλύκα» εγγυάται το επιτελείο του Αντώνη Βενάκη, που διακρίνεται για την ευγένεια, την εξειδικευμένη γνώση, την εμπειρία και τις έξυπνες προτάσεις του.

Το άψογο σέρβις από το ανθρώπινο δυναμικό Αντώνη θα ικανοποιήσει εσάς και όλους τους καλεσμένους σας.

Επικοινωνία